Tervetuloa mukaan järjestämään PHLU:n Joulumaa -tapahtumaa!

9.9.2024

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry (PHLU) järjestää iloisen joulutapahtuman sunnuntaina 1.12.2024 klo 15.00-17.30 Lahden Urheilukeskuksessa. Perinteikäs PHLU:n Joulumaa on ilmaistapahtuma ja sen kohderyhmänä ovat perheet, lapset ja lapsenmieliset. Tapahtumaan on vuosittain osallistunut jopa 1600 hlöä.

Kutsumme urheiluseuroja ja muita toimijoita mukaan tapahtuman toteuttajiksi. Tapahtuma toteutetaan joulupolkuna, joka kiertää Karpalon hyppyrimäkien ympärillä. Polun varrella on eri toimijoiden toimintapisteitä, joiden toivotaan olevan helppoja, toiminnallisia ja välittävän lämmintä joulutunnelmaa.

PHLU:n Joulumaan tavoitteena on auttaa paikallisia järjestöjä oman toiminnan esittelyssä ja tarjota joulutapahtuma perheille. PHLU huolehtii tapahtuman pääsuunnittelusta, yleisilmeestä ja markkinoinnista, joten vastuullenne jää oman pisteenne suunnittelu ja sen toteutus tapahtumapäivänä.

Ilmoittaudu mukaan toimijaksi viimeistään 1.11.2024 mennessä täältä. Näin edustamanne taho on mukana tapahtuman markkinointimateriaaleissa.

Käythän tutustumassa urheilukeskuksen tapahtuma-alueeseen etukäteen. Nettisivuiltamme löydät aluekartan, josta voit alustavasti katsoa sopivaa paikkaa teidän pisteellenne. Kartta on viime vuodelta, joten pieniä muutoksia tämän vuoden osalta voi tulla. Samalla voit tutustua myös aiempien vuosien tunnelmaan.

Tapahtuma on toimijoille maksuton. Tapahtuman pääyhteistyökumppani on Lahden kaupungin liikuntapalvelut.

Varaathan paikan ajoissa!

 

Yhteistyöterveisin

Heidi Mälkönen
Lasten ja nuorten liikunnan kehittäjä
heidi.malkonen@phlu.fi
041 313 9882